Kiinnostaako Viestintätoimisto Deski työpaikkana? Täältä löydät lisätietoja yrityksestämme, tiedot avoimista työpaikoista ja ohjeita eteenpäin.

Viestintätoimisto Deski työpaikkana

Tule töihin yritykseen, jonka arvona on innostaminen. Innostamme niin toisiamme kuin asiakkaitamme yhä parempiin tuloksiin. Deskissä töitä tehdään tiukalla tahdilla ja työ on haastavaa. Työntekijältä vaaditaan itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia aikatauluineen. Tärkeää on asiakaspalveluasenne, viestinnän tuntemus ja idearikkaus. Jos edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi olet innostunut kehittämään asiakkaidemme sisäistä ja ulkoista viestintää, lue toki pidemmälle.

Vaativan ja välillä kiireisenkin työn vastapainona on kannustava ja viihtyisä työilmapiiri, rempseät ja mukavat työkaverit sekä erilaiset huvittelut ja palkinnot hyvästä työstä. Deskillä on asiakkuustiimi sekä tuotantotiimejä.

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Otamme kuitenkin mielellämme vastaan avoimia hakemuksia tulevaisuutta silmällä pitäen. Katso mihin tiimiin osaamisesi sopii ja lähesty tiiminvetäjää rohkeasti.

Asiakkuustiimi

Tässä tiimissä asiakas on pomo. Myyntitiimin ongelmanratkaisutaitoiset ja idearikkaat energiapakkaukset eli asiakkuuspäälliköt hoitavat erittäin tyytyväistä asiakaskuntaamme ja suunnittelevat heille tuloksellista ulkoista ja sisäistä viestintää.

Viestintäkonsultit taas ratkovat visaisia viestinnän haasteita ja rakentavat upeita viestintäkokonaisuuksia asiakkaillemme. Nämä satojakin lankoja samanaikaisesti käsissään pitävät viestinnän moniottelijat kirkastavat viestin ja saavat sen läpi kohderyhmässään.

Tiiminvetäjä
Asiakkuusjohtaja Juhani.

Viestintätiimi

Viestintätiimissä suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaidemme ulkoista ja sisäistä viestintää. Nämä sujuvasanaiset deskiläiset kirjoittavat tiedotteita ja tekevät radiojuttuja, piirtävät sarjakuvia sekä hoitavat Deski.fi-sivuston kautta mediasuhteita. Nämä kekseliäät ja luovat viestinnän ammattilaiset tarttuvat asiakkaidemme viestinnän haasteisiin positiivisella ja tehokkaalla asenteella.

Tiiminvetäjä
Viestinnän suunnittelija Riitta.

Videotiimi

Videotiimissä tuotetaan videoita asiakkaidemme ulkoisen, sisäisen ja markkinointiviestinnän tarpeisiin. Nämä huippuammattilaiset tekevät videot alusta loppuun suunnitteluineen, kuvauksineen ja editointeineen.

Tiiminvetäjä
Videotuottaja Tomi.